lørdag den 23. februar 2013

Færre voldsfilm m.m.

                                                DR LICENS

Det er noget vi giver til hinanden.

Er det nødvendigt, at der vises så megen vold i det statsejede DR.
Vi er alle veloplyste nu om dage, og vi ved hvordan indlæring sker i børns hjerner.  De første erfaringer får de gennem øjne og øre. De ser sig omkring, hvordan  far og mor , pædagoger og andre omkring dem opfører sig, og hvordan problemer løses.

Disse iagtagelser bliver til skabeloner og mønstre for senere handlinger. Mange af os har oplevet at være kritiske over et eller andet i måden, som vores forældre behandlede os på. Vi lovede os selv, at sådan skulle vi ikke være over for vores egne børn, og alligevel kunnu vi tage os selv i, at være i gang med samme handlemåde.

Når der er så megen vold i fjernsynet, så påvirker det os, både børn og voksne. Den ældre generation har ikke set så megen vold i opvæksten, som den yngre, så de har nogle forsvarsmekanismer og andre erfaringer, der forhindrer, at de tager til køkkenkniven eller revolveren for at løse problemerne.

Mere vold vi ser, mere tolerante bliver vi over for voldshandlinger og krige, som efterhånden synes at være den eneste måde, at løse problemer på. Jeg er overbevist om, at for megen vold i fjernsynet, sammen med overdrivelse af dræbercomputerspil hos børn, bliver til handling hos nogle.
DR kommer tit med resultater fra undersøgelser. Findes der en undersøgelse, der viser, hvor mange mord DR sender om døgnet?

I andledning af, at jeg har betalt DR-LICENS, har jg et ønske.

SKULLE VI IKKE GIVE  "MINDRE VOLD" TIL HINANDEN




  


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar