torsdag den 20. oktober 2016

Rigtig journalistik savnes

Ragnar skriver:
Et hjertesuk
Jeg ville ønske, at DR og for engang skyld ville komme med rigtig journalistik. Med ”rigtig journalistik” mener jeg, at I som public service kanaler sætter jer ind i, hvad emnet drejer sig om, så I kan stille de rigtige spørgsmål. Det er ingen som bliver klogere af at to ”specialister”, som I har valgt ud fra at de er meget uenige, skal sidde over for hinanden med tv værten i midten. TV værten, som slet ikke har sat sig ind i, hvad det hele drejer sig om. Efter 7 min er tiden gået, og tv værten afslutter med at sige: ”så fik vi i hvert fald to synspunkter. Vi ses igen i morgen, samme tid og samme sted!" I kunne lige så godt tilføje: ”Og I får samme vrøvl i morgen”

Vi seere vil have
Det er ikke to synspunkter, vi seere vil have. Det vi venter på, er god gammeldags dybdeborende journalistik.
I gav jer megen tid til at undersøge, hvem det nu var, som havde betalt for statsministerens underbukser, et par sko, et jakkesæt, slips og rejser…
Herre Gud! Og hvad så? Hvad har det med den fjerde statsmagt at gøre? Hvad har det med dybdeborende journalistik at gøre?

Fred eller krig
Hvem er lobbyisterne, som sørgede for at Danmark, som før var en nation for fred og fordragelighed, nu bliver regnet som en bøllestat.
Hvem eller hvad er det, som får en politiker til at stemme for køb af angrebsfly for 56. milliarder kroner?

Ind ad bagdøren
Hvor er jeres belysning af det aktuelle emne, som får, om den bliver vedtaget, katastrofale følger for et lille land, som Danmark, nemlig handelsaftalerne CETA og TTIP, som regeringen sammen med socialdemokraterne har tænkt sig at luske ind ad bagdøren?
Ved at nedstemme et forslag fra Enhedslisten og Alternativet, som gik ud på, at aftalen ikke blev indført midlertidig, stemte Socialdemokratiet sammen med regeringen, at CETA- aftalen mellem EU og Canada bliver indført midlertidigt til at træde i kraft i Danmark??
Er det kun mig der synes, at det er mærkeligt, at vi intet hører om disse CETA og TTIP handelsaftaler fra DR og TV2?
European Public Service Union (EPSU) opfordrer europæiske politikere til at afvise CETA-aftalen mellem EU og Canada.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar