tirsdag den 7. marts 2017

NATO´s rolle forbi




 
https://www.youtube.com/watch?v=Q0747TfkISY&feature=youtu.be

Europa USA´s første forsvarslinje.
Jan Øberg er træt af USA´s flere årtiers trussel mod Europas lande om, at hvis vi ikke betaler mere til NATO, så vil US ikke forsvare os, "når russerne kommer". NATO´s oprustning og opstilling af missiler i Øst Europa er der ikke for at forsvare landene i Europa, men fordi Europa er første forsvarslinje for USA. De vil ikke have krigen på deres eget territorium. 
Rusland ingen trussel for Europa
For det andet er Rusland i dag ikke samme militære trussel, som Sovjetunionen var under den kolde krig. Det har ikke samme udbredelse, militære formåen eller økonomi, som dengang.
Ville EU vågne op som konstruktiv fredsorganisation
Om Rusland er ven eller fjende kommer an på, hvordan vi behandler dem. JØ ville ønske, at europæiske lande, særlig EU ville vågne op, blive til en FREDSORGANISATION og leve op til FN- pagten, og i stedet for oprustning ville arbejde med konstruktive fredsbevarende initiativer gennem forhandling, mægling og løse problemerne på en civiliseret måde. 
Samarbejde og fred vejen frem
Det er ikke civiliseret at true folk, vende kanoner imod dem og tale ned til dem. Rusland er et land med en kultur, en civilisation, og vi kunne have store fordele, hvis vi fik lov fra Washington, til at gøre hvad vi skal gøre, samarbejde med Rusland til glæde for begge parter. Rusland er jo en europæisk nation. Dette kunne let lade sig gøre, hvis vi ikke hele tiden havde disse amerikanske øvelser i landene i Øst Europa, og så kunne vi begrave NATO hvor det hører hjemme, i historien.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0747TfkISY&feature=youtu.be

Ingen kommentarer:

Send en kommentar