mandag den 22. oktober 2018

Truslen om en atomkrig er større end under den Kolde Krig.





 

   Svar til en facebook-ven, som ikke rigtigt tror på betydningen af protestere mod NATO øvelserne i Nordnorge:

Protest mod krig gør forskel
 Vi er nogle, som ved, at det gør en forskel at protestere imod den dummhed og idioti, som det er, at bruge energi og store summer af penge på krigsudstyr og krigsøvelser og massivt at påvirke mennesker til at tro på, at der er fare for et militærangreb fra Rusland.

Krigsindustrien styrer
Dem, der vil have krig, finder altid en undskyldning, og så har vi krigen. De "krigsliderlige" politikere lader som om, at formålet med oprustningen er et styrket forsvarer, mens det rigtige formål er at få skatteborgerne til at betale til  krigsindustrien.

Krig i Europa
Det er nemlig krigsindustrien i EU og USA, der vil have krig. Krigen må bare ikke foregå i selve USA, fordi det vil den amerikanske befolkning ikke acceptere. Krige forgår i dag over en stor del af verden, og meget tyder på, at en kommende krig kommer til at foregå mellem Europa og Rusland.

Diplomati og handel 
Da bliver vores lande ødelagt på den ene eller den anden måde. Der er stor sandsynlighed for, at de skærpede forhold kan føre til atomkrig. Hvis størstedelen af befolkningen i Europa stod sammen om at protestere og sagde:" Dette vil vi ikke finde os i. Vi vil have diplomati og handel mellem Europa og Rusland, i stedet for trusler og krig. Det ville helt sikkert gøre en forskel.

Viden er farlig
Det er også derfor, at de "krigsliderlige" er meget bange for dem, der "protesterer".  Det sidste udspil i Danmark er, at kommer du med kritik af regeringens udenrigspolitik, kan det blive udlagt som, at du er blevet påvirket af udenlandske magter, og det kan give dig op til 12 års fængsel. Dette må kaldes for totalt brud på menneskerettighederne. Først kontrollerer de medierne og derefter må man ikke opsøge viden andre steder

Demokratiet i fare
Bliver dette vedtaget i Folketinget, så har vi den "totalitære" stat, hvor regeringer bestemmer, hvad mennesker har lov til at sige og tænke. I et demokrati, som vi kalder vores politiske system, er det vigtigt, at vælgerne får så mange informationer som muligt og fra så mange sider som muligt, så kan man dannes sig sin egen mening om, hvad man synes er det rigtige. 

Facismen på vej
I dag er det almindeligt, at bruge ord som paradigme og mind-set. Et andet ord, som ikke bliver sagt højt af politikkerne, men som er indeholdt i deres snak om andre nationers påvirkning er mind-kontrol. Kontrol af hvad vi får at vide, hvad vi må tale og skrive om. Fascismen etablerer sig.






 https://www.facebook.com/groups/tidtilfred/permalink/924954284360778/

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar