fredag den 10. maj 2013

De havde de rigtige tal allerede før valget i 2011




 Børge Andersen
skriver:

Så er S+SF afsløret.
Spindoktorerne og S+SF er fulde af løgn.
De havde de rigtige tal allerede før valget i 2011
100.000 danskere har allerede mistet deres dagpenge. 
Kun EL vil hjælpe. 
Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Økonomisk-politisk tænketank og analyseinstitut
38.500 langtidsledige risikerer at miste dagpengene i juli 2012
4. september 2011
ANALYSEaf Senioranalytiker
Dagpengeperioden er halveret, så man fremover kun kan modtage dagpenge i to år mod tidligere fire år - nye beregninger viser, at der med den måde, som reglerne indfases på, har man skabt en stor ”pukkel” af langtidsledige, der er i risiko for at falde ud af dagpengesystemet efter den juli 2012 - det betyder, at der alene i juli 2012, er 38500 langtidsledige, der vil miste dagpengene, hvis de ikke finder et job inden.
Dagpengeperioden er halveret, så man fremover kun kan modtage dagpenge i to år mod tidligere fire år. Loven trådte i kraft 1. juli 2010 og den 1. juli 2012 vil de første ledige falde ud af dagpengesystemet som følge af de nye regler.
Aktuelt er der knap 18.000 forsikrede ledige, der vil falde ud af dagpengesystemet præcis den 1. juli 2012, hvis de ikke finder et job inden.
De efterfølgende uger vil omkring 5.000 falde ud dagpengesystemet hver uge, hvis de ikke når at finde et job. Sammenlagt er der godt 38.500 forsikrede ledige, der vil falde ud af dagpengesystemet, hvis de ikke finder et job inden juli 2012. Her ser vi alene på de første fem uger efter den 1. juli 2012.
Langtidsledige med ryggen mod muren
Hvis vi ser på de 38.500, så er de stort set alle er langtidsledige. Størstedelen af gruppen har været ledige i over ét år.
Al erfaring viser, at jo længere tid man har gået ledig, desto sværere er det igen at finde et job. De 38.500 har både det problem, at de ikke står øverst på arbejdsgivernes ønskeliste, og derudover er den økonomiske vækst fortsat så svag, at den ikke kan trække ordentlig gang i beskæftigelsen.
Mine kommentarer:
Det virker, som om det er en forudsætning i vores demokrati i dag, at man skal være psykopat, for at være politiker. Ingen sympati med dem der lider,  og som de regerende skubber ud af samfundet(sådan er det jo) og grov manipulation i tale og handling.

 Rettigheder som arbejderne har kæmpet for gennem 100 år, bliver væk med et pennestrøg. Men der må kæmpes videre. Facismen står og banker på døren. Jeg blev forskrækket over dens fremmarch i Europa:( Demokratiet er ikke en selvfølge.





 Et sted at vise sin utilfredshed med de sosiale nedskæringer, er at skrive under på at kræve basisindkomst til alle borgere. http://basicincome2013.eu/ubi/da/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar