onsdag den 1. februar 2017

Her er et lidenskabeligt opgør med fake-venstrefløjen



Jette Anne-Marie Hansen,skriver: (Min oversættelse af uddrag) 
 http://thesaker.is/the-conservative-revolution-the-left-dilemma/


Jette Anne-Marie Hansen
»Vestens venstrefløj fastholder til stadighed at flygtninge skal bydes velkommen og hjælpes - hvilket er godt og bør støttes. 

Imidlertid synes venstrefløjen end ikke at stille spørgsmålstegn ved, at de fleste flygtninge i realiteten er fordrevet af krige påført deres lande for at opnå "regime change".

Vestens venstrefløj lukker øjnene for denne realitet. Og endnu værre er det, at vestens venstrefløj ikke engang forsøger at ændre det, når den bliver valgt og kommer til magten. 

De indre modsigelser i vestens venstrefløj skyldes ikke et bevidst forsøg på at skabe forvirring, men er snarere det direkte resultat af et identitetstab og en manglende evne til at genopfinde sig selv i post-sovjet æraens Nye Verdensorden.

Lederne af de amerikanske protestdemonstrationer er forenede i deres had til Trump. Punktum. Her er en interessant liste over de som er anti-Trump åbenlyst eller skjult. Listen inkluderer "deep state", Soros og hans NGO'er, Murdoc og hans tabloidpresse, neoliberalisterne, den saudiske kongefamilie, ISIL - og selvfølgelig vestens venstrefløj. Behøver man at sige mere?
 
Hvordan kan de angivelige beskyttere af kvinders rettigheder for eksempel lukke øjnene for det sex-slaveri, som er blevet påført de krigshærgede lande, som deres egne nationer og endog deres højt respekterede ledere har blandet sig i?

Ja, hvad med de sex-slaver som Obama tillod at blive købt og solgt lige for øjnene af ham, imens han stiltiende samtykkede? Syriske og irakiske piger helt ned til 10-årsalderen blev købt af beskidte, gamle saudi, golf og qatar-pædofile mænd, som sexslaver.

Hvor var Meryl Streep og Madonna da? Fortjener syriske og irakiske kvinder ikke beskyttelse fra de, der hævder at beskytte kvinder? Åbenbart ikke. Vi hørte ikke et muk fra nogle af disse mennesker.

Dette er et opråb fra en gammel venstreorienteret, som ser at hans bevægelse er blevet kapret. Lederne af vestens venstrefløj har afsporet bevægelsen. Enten er de så politisk ukyndige, at det ikke går op for dem, at de er faldet i den establishmentfælde, som det var meningen at de skulle bekæmpe, eller også har de ladet sig narre til at til at blive trukket ind i den uden at opdage det.

Uanset hvad har de givet tøjlerne til nogle fjolser, som er sande fascister i såvel tanke som handling«.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar