torsdag den 8. februar 2018

Socialdemokratiets opportunisme



 

                                           Mette og Helle

Socialdemokraterne må siges at være verdens største opportunister. For at overgå DF og de andre nationalistiske partier, har de tilegnet sig en skjult raceteori, der deler mennesker op i  "dem med vesterlandsk baggrund og dem med ikke vesterlandsk baggrund".  



Socialdemokraterne ligeglade med de syge og arbejdsløse
Ødelæggelsen af det sociale system gennem det, de kalder for sociale reformer, blev efter ordre fra EU for overholdelse af Bugetloven, gennemført med Helle Thorning som statsminister, Mette Frederiksen som beskæftigelsesminister og med SF´s støtte. Dette er hovedårsagen  til de mange skuffede arbejdsløse, slidte og syge i Danmark, der ikke får den hjælp, som de havde regnet med, og havde betalt for. Socialdemokratiet går ind for og er en af støtterne af Finanspagten og Bugetloven. Derfor kan Mette ikke love nogle forbedringer i det sociale systen efter et valg. Socialdemokraterne har sammen med andre partier bundet Danmark til disse forordninger, som går ud på, mere privatisering, nedskæring af den offentlige sektor og begrænsning af de offentlige finanser.

Effektiv afledningsmanøvre
Dette sammen med flygtningestrømmen, opstået p.g.a. vesterlandsk startede krige, mordet på Gadaffi og klimaproblemer, gør det attraktivt for politikerne at bruge den gamle "syndebuksmetode", "det er udlændinge med ikke vesterlandsk baggrund, som de retter fokus imod, og som skal udelukkes, fordi " Mette skal passe på Danmark"?

Ikke et ord om politikkernes rolle i det onde spil, der forgår i verden i dag. Danmarks rolle som vedhæng til USA i Irakkrigen, Afganistan, Syrien, Libyen og nu oprustning mod Rusland.


Ikke et ord om uligheden
Det kan være at denne politik, som USA´s stikirenddreng, giver ordrer til en del af det danske erhvervsliv, men hvad med bagsiden af medaljen. Hvad med de unge soldater, der udsættes for fysisk og psykisk lemlæstelse og i værste fald skal dø for "fædrelandet", hvad med de ødelagte stater, som flytningerne kommer fra.
Hvad med  EU´s finanspagt, med dens krav om privatisering, nedskæring af den offentlige sektor og begrænsning af de offentlige finanser. Eu´s hensigt er at gøre den til lov i 2018. Så bliver der ingen vej tilbage.
Og hvad vil Mette gøre ved den voksende ulighed?

Vi skal ikke have flygtninge med ikke vesterlandsk baggrund
Disse spørgsmål ser ikke ud til, at have nogen betydning for Socialdemokratiet. For at vælgerne ikke skal beskæftige sig med disse for dem, meget vigtige problemer, skal de i stedet med taknemmelighed vælge Mette, fordi hun vil "passe på Danmark", ved at gentage i det uendelige: "Vi skal ikke have flygtninge med ikke vesterlandsk baggrund"

At fire, fem specialister forklarede, at Mettes planer ikke kan gennemføres, kunne ikke rokke ved Mettes standpunkt. Det er også ligemeget, om forslaget kan realiseres. Det vigtigste er, at frygten for de fremmede vil give stemmer til liste A.

foto:JP

Ingen kommentarer:

Send en kommentar