mandag den 22. april 2013

Stem for basisindkomst nu:)


Afstemning om basisindkomst i EU
color PNG 1636*1484 textMan kan nu afgive sin stemme til fordel for ubetinget basisindkomst i hele EU på denne side, som også rummer al yderligere information.

Vision og Strategi 
PDFUdskrivEmail
Borgerlønsbevægelsen er en tværpolitisk bevægelse, som arbejder for indførelse af basisindkomst/borgerløn i Danmark. Bevægelsen henvender sig til alle, som går ind for princippet om, at alle mennesker i samfundet betingelsesløst bør være sikret et eksistensgrundlag.

Borgerlønsbevægelsen vil sætte basisindkomst/borgerløn på den politiske dagsorden. I de fleste politiske partier, og i befolkningen som helhed, er der en vis interesse for idéen om basisindkomst/borgerløn. Denne interesse bør synliggøres ved at der til stadighed holdes liv i debatten, både i de politiske partier og generelt i offentligheden. Nogle af bevægelsens opgaver er derfor at arrangere offentlige debatmøder, udgive bøger, pjecer og foldere m.v. om borgerløn. Bevægelsen har herudover et løbende samarbejde med den internationale borgerlønsbevægelse BIEN (Basic Income European Network).

Borgerlønsbevægelsen arbejder med forskellige finansieringsmodeller og modeller for en gradvis indførelse af en fuldt gennemført borgerløn.

Fra hjemmesiden:       www.basisindkomst.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar